Tudnivalók a közös keresőről  

Beállítások

A beállítások (kijelölt könyvtárak, csak könyvtári dokumentumok) elmenthetők, később a mentett beállítások visszatölthetők. A beállítások a böngészőből kilépés után is megmaradnak, egy újabb indításkor automatikusan betöltődnek.

Ha a [Beállítások betöltése] gomb szürke, annak az az oka, hogy nem voltak még elmentve a beállítások.

Az eredmény oldalakon a [Másik keresés] gomb visszavisz a kereső oldalra. Itt azok a könyvtárak lesznek kijelölve, amik a legutóbbi keresésnél is ki voltak.

A beállítások mentése csak a sütik (cookie) engedélyezése esetén működik.